Gaskachels

Inbouwhaarden op gas

Bij Ignis vindt u vast en zeker de gashaard die past in uw interieur en voldoet aan uw wensen qua vermogen. Ignis biedt inbouwhaarden aan met verschillende formaten. Ze zijn beschikbaar in verschillende types: frontzicht, 2-zijdig, 3-zijdig en zelf met doorkijk. De decoratie binnenin kiest u zelf: witte stenen, antracietkleurige stenen of realistische houtstammen. Alle gashaarden in ons gamma zijn perfect te plaatsen in zowel rennovatie- als nieuwbouwprojecten.
Een belangrijke troef is het gebruiksgemak. De gashaard is eenvoudig en snel in te bedienen met een afstandsbediening. Een hedendaagse inbouwgashaard met één of twee branders zorgt voor een aangename stralingswarmte die u kunt vergelijken met een klassieke houtcassette. Ignis verwent u graag met een gevarieerd aanbod gashaarden met de hoogste kwaliteit en een prachtig vlammenspel !

contacteer ons

Bij Ignis vindt u de ruimste keuze aan inbouwhaarden en voorzetkachels op gas

Vrijstaande gaskachels

Letterlijk met z’n allen rond het vuur zitten kan met een vrijstaande gaskachel. Deze kachels kunnen namelijk overal in uw kamer worden geplaatst en staan los van de muur. Hierdoor wordt het rendement verhoogd en heeft de warmte een vrije uitstraling. De vrijstaande gaskachel straalt deze warmte langs alle kanten. U geniet daarnaast van het gemak van een gaskachel. Met één druk op de knop heeft u gezelligheid in huis.

passie voor vuur