Bij Ignis vindt u de ruimste keuze aan inbouwhaarden en voorzetkachels op hout

Inbouwhaarden op hout

Om het echte haardgevoel te ervaren, kiest u voor een inbouwcassette op hout. Denk maar aan de heerlijke geur van brandend hout en het knisperende geluid op de achtergrond. Sommige types houtkachels zijn geschikt als hoofdverwarming. Het Ignis-team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze volgens uw noden.

Een inbouwhaard haalt een rendement tot maar liefst 85% en verspreidt warme convectielucht in de ruimte. Deze ontstaat door het aantrekken van koude lucht die door het toestel wordt verwarmd. Daarna wordt de warme lucht terug in de woonruimte gebracht. 
Een inbouw houthaard heeft een draai- of een liftdeur. Een liftdeur typeert zich door een strakke afwerking, met maximaal zicht op het vuur. Door correct te stoken creëert u een optimale verbranding, waardoor de ruit perfect schoon blijft van rookaanslag.

Ik neem contact op

Vrijstaande houtkachels

Vrijstaande houtkachels kunnen overal in uw huiskamer geplaatst worden wanneer de situatie dit toelaat. Dit dient technisch steeds ter plaatse bekeken te worden.  Maak een afspraak in onze toonzaal in Nazareth of Waasmunster. Wij hebben een zeer ruime keuze aan Scandinavische topmerken die op gebied van duurzaamheid en rendement niet te evenaren zijn. Ons team staat u bij met advies over welke vrijstaande houtkachel beantwoordt aan uw eisen.