De nieuwe Heta scanline 8 bij Ignis

Scanline 8

Kom nu naar de toonzaal van Ignis Eke en Waasmunster en ontdek de gloednieuwe houtkachel van HETA: de Scanline 8. Exclusief in Oost-Vlaanderen verkrijgbaar bij Ignis. De meest ecologische houthaard!

De nieuwe Scanline 8 houthaard is CO₂-neutraal en behaalde de beste milieu testresultaten. Deze houtkachel stoot tot 1000 x minder fijn stof uit dan een klassieke oude open haard, die gemiddeld 3000 mg fijn stof uitstoot. De grootte en de vorm van de verbrandingskamer zorgen ervoor dat de haard een rendement heeft van 81 % wat betekent dat u gevoelig minder houtblokken nodig heeft om een optimale verbranding te creëren.

De uitstoot van fijne stof deeltjes beperkt zich tot minder dan 3 mg, wat een minimum is aan fijn stof uitstoot en een zo goed als onmeetbare hoeveelheid voor de strengste testcentrales.

Ideaal voor een energie-neutrale woning:

De Heta Scanline 8 is een kachel die in iedere woning toepasbaar is, ook in een lage-energiewoning. De Scanline 8 zorgt voor een warmtecapaciteit tot 8 KW. Dit betekent dat de kachel al een bewoonbare oppervlakte kan opwarmen van max. 130 m² in een goed geïsoleerde woning.

Betaalbare haard met Scandinavisch design:

De Heta Scanline 8 is beschikbaar in staal. U kunt bovendien kiezen tussen verschillende kleuren. De haard heeft een diameter van 44 cm en een hoogte van 100 cm: een heel compacte kachel die zijn plaatsje vindt in verschillende types woningen. De haard heeft een afneembare deurklink, een 5-liter aslade en bergruimte.