Koop de beste bio-haard voor stijl en comfort

Bij IGNIS kunt u de perfecte haard vinden op bio-ethanol voor uw behoeften en smaak. Of het nu gaat om een inbouw gashaard of een vrijstaande gashaard. Verwarm uw huis met de warmte en charme van een gashaard van IGNIS.

Onze collectie bio-haarden

We hebben een uniek aanbod van prachtige merken van eigen bodem in België. Deze haarden op bio-ethanol hebben een echte kampvuurvlam en kan je vanop afstand niet onderscheiden van een echte vlam van een houthaard.

Bio-haard kopen bij IGNIS

Waarom een haard op bio-ethanol?

Bio-ethanolhaarden zijn perfect echte sfeerelementen voor in uw leefruimte. Haarden op bio-ethanol genieten van een zeer eenvoudige installatie zonder rookkanaal. Het enige wat een bio-ethanolhaard uitstoot is waterdamp en CO2. U heeft enkel een stopcontact nodig en u kan direct genieten van een knisperend vuur.

Of u nu een oude open haard wilt vernieuwen. Of op zoek bent naar een moderne, efficiënte oplossing. Bij ons vindt u de bio-haard die u zoekt.

Inbouw bio-ethanolhaard

Wilt u een inbouw bio-ethanolhaard kopen? Vervang uw oude open haard of kachel en kies voor één van onze inbouw bio-haarden. Geniet van extra warmte en stijl in huis.

Bezoek onze showroom

Bio-haard kopen bij IGNIS

Ervaar het verschil bij IGNIS, waar jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is. Ontdek ons grote aanbod. Ervaar onze goede service en advies op maat. Zie waarom wij de beste keuze zijn voor het kopen van een bio-ethanolhaard.

Bio-haarden van de beste merken

IGNIS biedt al jarenlang een grote selectie bekende topmerken in de Benelux. Wij hebben een mooi assortiment van bio-ethanolhaarden die hoger renderen dan gemiddeld.

bezoek onze showroom

Onze tips voor het kopen van een bio-haard

Een haard op bio-ethanol kopen is belangrijk voor de sfeer in je huis. Denk goed na over de grootte, veiligheid en uiterlijk. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen bij het kopen van een bio-ethanolhaard.

Kies de juiste grootte

Koop een bio-haard die geschikt is voor de grootte van de ruimte. Een te grote kachel kan oververhitting veroorzaken, terwijl een te kleine kachel mogelijk niet voldoende warmte produceert.

Betaal de juiste prijs

Er zijn bio-ethanolhaarden in verschillende prijsklassen. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen kwaliteit en prijs.

Neem contact op

Heb ik een schoorsteen nodig?

Een bio-ethanolhaard is een open verbranding, toch heeft deze geen rookkanaal nodig omdat een bio-ethanolhaard rookvrij brand. Het enige wat een bio-ethanolhaard uitstoot is waterdamp en CO2.

Ruikt een bio-ethanolhaard?

Bio-ethanolhaarden kunnen afhankelijk van het merk een geur verspreiden omdat de vlammen in eigen nat branden. Dit is een veelvoorkomend probleem bij veel merken. Bij IGNIS bieden we een uitgebreid assortiment geurloze bio-ethanolhaarden met gepatenteerde technologie, waardoor er geen onaangename geur ontstaat tijdens de verbranding. Voor meer informatie hierover verwelkomen bij u graag in onze showrooms te Nazareth of Waasmunster.

Dien ik verse lucht te voorzien bij een bio-ethanolhaard?

Bij het gebruik van een bio-ethanolhaard met een open verbranding wordt zuurstof uit de ruimte verbruikt. Het is daarom aan te raden om altijd verse lucht te voorzien in de kamer.

Is een bio-ethanolhaard veilig?

Over het algemeen kunnen bio-ethanolhaarden veilig zijn wanneer ze correct gebruikt worden volgens de veiligheidsvoorschriften. Zo mag je bijvoorbeeld geen bio-ethanolvloeistof bijvullen wanneer de brander nog warm is.

Werkt een gashaard ook op propaan?

Veel gashaarden zijn ook geschikt voor propaangas en vereisen een externe tank die op het toestel moet worden aangesloten. Het bijvullen van de externe tank is afhankelijk van het gebruik van de gashaard. Bij propaangas zijn de vlammen doorgaans iets minder hoog dan bij aardgasgashaarden.