Koop de beste elektrische haard voor stijl en comfort

Bij IGNIS kunt u de perfecte elektrische haard vinden voor uw behoeften en smaak.  Verwarm uw huis met de warmte en charme van een elektrische haard van IGNIS.

Onze collectie elektrische haarden

Een elektrische haard is in iedere woonsituatie gemakkelijk te installeren. Een elektrische kachel is vaak de oplossing indien u geen schoorsteen heeft. De installatie is eenvoudig en u hoeft enkel een stopcontact te voorzien.

Elektrische haard kopen bij IGNIS

Waarom een elektrische haard?

Elektrische haarden zijn perfect voor diegenen die op een efficiënte manier sfeer in hun woning willen brengen.

Of u nu een oude open haard wilt renoveren. Of op zoek bent naar een moderne, efficiënte oplossing. Bij ons vindt u de elektrische haard die u zoekt.

Een ecologische haard met knap vlammenbeeld

Inbouwhaarden op elektriciteit kunnen net als hout- en gashaarden worden afgewerkt. Ze kunnen dus naadloos in uw interieur worden geïntegreerd. Elektrische inbouwhaarden hebben een realistisch vlammenbeeld. Bovendien zijn ze voordelig in onderhoud en hoeft u geen jaarlijkse onderhoud in te plannen of veiligheidscontroles door te voorzien. De recentste modellen in ons assortiment zijn vlot te bedienen met smartphone of tablet.

Elektrische haard kopen bij IGNIS

Ervaar het verschil bij IGNIS, waar jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is. Ontdek ons grote aanbod. Ervaar onze goede service en advies op maat. Zie waarom wij de beste keuze zijn voor het kopen van een elektrische haard.

Elektrische haarden van de beste merken

IGNIS biedt al jarenlang een grote selectie bekende topmerken in de Benelux. Bovendien hebben wij een mooi assortiment van elektrische haarden.

bezoek onze showroom

Onze tips voor het kopen van een elektrische haard

Een elektrische haard kopen is belangrijk voor je huis. Denk goed na over efficiëntie, veiligheid en uiterlijk. Het is een investering. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen bij het kopen van een elektrische haard.

Ga je voor een vrijstaand model of inbouwmodel?

Vrijstaande elektrische haarden kan je inpluggen in het stopcontact en je bent klaar. Inbouw elektrische haarden dienen in een schouwmantel te worden ingewerkt. Hiervoor heb je dus extra werk en mankrachten nodig.

Laat je inspireren door onze elektrische haarden

Bekijk onze diverse collectie bio-ethanolhaarden. Ontdek specifieke kenmerken die elke haard uniek maken en vind degene die perfect aansluit op jouw wensen.

Nog vragen? Bezoek onze showroom of lees onze antwoorden op de frequente vragen.

Heb ik een schoorsteen nodig?

Een elektrische haard produceert geen rookgassen, deze heeft dus geen rookkanaal nodig.

Geeft een elektrische haard warmte af?

Een elektrische haard geeft een minimale warmte af in de ruimte. Deze gaan tot 3000 watt en deze warmte is verwaarloosbaar in ruimtes vanaf 40m². Een elektrische haard dient dus eerder als sfeerelement en niet als bijkomstige verwarming of hoofdverwarming.

Hoeveel stroom verbruikt een elektrische haard?

De hoeveelheid stroomverbruik hangt af van het type elektrische haard en welk vermogen deze haard afgeeft. Wanneer het verwarmingselement niet is ingeschakeld verbruikt een elektrische haard ongeveer 20 Watt.

Hoe bedien ik een elektrische haard?

Een elektrische haard kan je op verschillende manieren bedienen. Sommige merken werken met knoppen die zich bevinden op het toestel. Daarnaast is er meestal ook een afstandsbediening beschikbaar. Er is ook de mogelijkheid om de haard vanop afstand te bedienen via een applicatie.

Hoe kan ik het best een elektrische haard reinigen?

Een elektrische haard heeft geen onderhoud nodig. Mocht de ruit onrein zijn kan u deze makkelijk proper maken met een vochtige doek. Agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt u beter niet.