Koop de beste gashaard voor stijl en comfort

Bij IGNIS kunt u de perfecte gashaard vinden voor uw behoeften en smaak. Of het nu gaat om een inbouw gashaard of een vrijstaande gashaard. Verwarm uw huis met de warmte en charme van een gashaard van IGNIS.

Onze collectie gashaarden

We hebben een uniek aanbod van prachtige merken van eigen bodem in België. Deze gashaarden hebben een echte kampvuurvlam en kan je vanop afstand niet onderscheiden van een echte vlam van een houthaard.

Gashaard kopen bij IGNIS

Waarom een gashaard?

Gashaarden zijn perfect voor diegenen die thuiskomen van een lange dag werken en zich in de zetel willen neerploffen. Met 1 druk op de knop gaat het vuur aan, of al vanop afstand bij het vertrek op het werk. En nadien kan u volop geniet van het prachtige vlammenspel zonder telkens het hout bij te vullen.

Of u nu een oude open haard wilt vernieuwen. Of op zoek bent naar een moderne, efficiënte oplossing. Bij ons vindt u de gashaard die u zoekt.

vaska

Vrijstaande gashaard

Onze gashaarden zijn een charmante oplossing als warmtebron in het middelpunt van je ruimte.

Inbouw gashaard

Wilt u een inbouw gashaard kopen? Vervang uw oude open haard of kachel en kies voor één van onze inbouw gashaarden. Geniet van extra warmte en stijl in huis.

Bezoek onze showroom

Gashaard kopen bij IGNIS

Ervaar het verschil bij IGNIS, waar jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is. Ontdek ons grote aanbod. Ervaar onze goede service en advies op maat. Zie waarom wij de beste keuze zijn voor het kopen van een gashaard.

Gashaarden van de beste merken

IGNIS biedt al jarenlang een grote selectie bekende topmerken in de Benelux. Wij hebben een ongezien assortiment van gashaarden die hoger renderen dan gemiddeld.

bezoek onze showroom

Onze tips voor het kopen van een gashaard

Een gashaard kopen is belangrijk voor je huis. Denk goed na over efficiëntie, veiligheid en uiterlijk. Het is een investering. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen bij het kopen van een gashaard.

Kies de juiste grootte

Koop een gashaard die geschikt is voor de grootte van de ruimte die je wilt verwarmen. Een te grote kachel kan oververhitting veroorzaken, terwijl een te kleine kachel mogelijk niet voldoende warmte produceert.

Besteed voldoende aandacht aan het onderhoud

Een gashaard heeft weinig onderhoud nodig. Eens elke winter dien je het glas te reinigen van de gashaard en daarnaast dient het toestel om de 2 jaar een onderhoudsbeurt te krijgen van de installateur. IGNIS heeft 5 servicewagens voor de serviceteams die elke dag klaar staan om u te helpen bij uw pechverhelping of onderhoud van uw toestel.

Betaal de juiste prijs

Er zijn gashaarden in verschillende prijsklassen. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen kwaliteit en prijs.

Neem contact op

Laat je inspireren door onze gashaarden

Bekijk onze diverse collectie gashaarden, variërend van tijdloze klassiekers tot eigentijdse modellen. Ontdek specifieke kenmerken die elke kachel uniek maken en vind degene die perfect aansluit op jouw wensen.

Nog vragen? Bezoek onze showroom of lees onze antwoorden op de frequente vragen.

Zijn de vlammen van een gashaard in hoogte verstelbaar?

Met de meeste gashaarden kunt u de hoogte van de vlammen aanpassen. Dit wordt eenvoudig gedaan met de afstandsbediening, die verbonden is met de gastoevoer van het toestel.

Kan ik een gashaard via Wi-Fi bedienen?

De gashaarden kunt u eenvoudig bedienen via een geïntegreerde smartphone-applicatie. Start uw gashaard op vanaf uw werk, zodat uw huis bij thuiskomst al lekker warm is.

Wordt het glas van een gashaard snel verontreinigd?

Het glas van een gashaard wordt minder snel verontreinigd dan dat van een houthaard. De reiniging van de ruit dient slechts 2x per jaar te gebeuren afhankelijk van het gebruik ervan.

Hoe kan ik het glas van een gashaard reinigen?

Bij elke gashaard worden een sleutel en zuignappen meegeleverd voor eenvoudig onderhoud. Gebruik de sleutel om het glas van het frame los te maken en verwijder vervolgens het glas moeiteloos met de zuignappen. Bij eventuele vragen, raadpleeg de handleiding of neem contact op met onze klantenservice via dienstnaverkoop@vuren.be.

Werkt een gashaard ook op propaan?

Veel gashaarden zijn ook geschikt voor propaangas en vereisen een externe tank die op het toestel moet worden aangesloten. Het bijvullen van de externe tank is afhankelijk van het gebruik van de gashaard. Bij propaangas zijn de vlammen doorgaans iets minder hoog dan bij aardgasgashaarden.