Haardwanden

Ignis is exclusief verdeler in Oost-Vlaanderen van iWALL, een modulair, kant-en-klaar haardwandsysteem. IWALL is het flexibel systeem van IFIRE haardenfabrikant en uniek in zijn soort.

Een modulair, makkelijk en flexibel systeem.
Alles wat denkbaar is wordt werkelijkheid.

  • Past bij iedere woonkeuze
  • Snelle installatie in minder dan 1 dag
  • Kant- en klaar, van hoge kwaliteit
  • Geen voorbereiding nodig
  • Stofvrije installatie
  • Verrassend veelzijdig meubel
Meer info

Een modulair, flexibel & gemakkelijk systeem

De modulemeubelen van iWALL zijn variabel te schikken. U plant meteen uw volledige haardwand tot in detail of u vervolledigt geleidelijk. U kunt na de installatie probleemloos elementen aanbouwen. Indien u een andere haard in de toekomst wenst, kan dit gemakkelijk worden aangepast. Alles wat denkbaar is wordt werkelijkheid.

iWALL BIEDT EEN ANTWOORD OP IEDERE WOONKEUZE


iWALL kan overal onafhankelijk worden geplaatst. iWALL in combinatie met een iFiRE-haard op bio-ethanol is de ideale oplossing voor flats, lofts en (lage energie) nieuwbouwwoningen. Deze woningen zijn vaak gebouwd met geen of beperkte mogelijkheden qua brandstoftoevoer en rookgasafvoer, soms hebben ze slechts een minimum aan verwarming nodig.

iWALL biedt iedereen de mogelijkheid om een gezellige ruimte met open haard te creëren. Zowel voor iemand die geen of beperkte aansluitmogelijkheden heeft en of u nu een voorkeur heeft voor gas, bio-ethanol of hout als brandstof.

KANT- EN KLAAR, VAN HOGE KWALITEIT, GEEN VOORBEREIDING NODIG

iWALL is tijdloos, van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het geregistreerd systeem van iWALL worden maatverschillen van uw muur gecorrigeerd en is de installatie feilloos. De modulemeubels zijn vooraf gemonteerd. U hoeft geen voorbereiding te treffen, geen breek-, schilder- of zaagwerken.

STOFVRIJE EN SCHONE INSTALLATIE

U kunt rekenen op een zorgeloze installatie, zonder vuil of ravage. Dankzij de kant-en-klare modules, blijft uw leefruimte ongeschonden tijdens de montage.

iWALL EEN VERASSEND VEELZIJDIG MEUBEL

iWALL is beschikbaar in verschillende trendkleuren. De wandelementen combineren feilloos met legborden verkrijgbaar in zwart metaal.

Innovatief, uniek en gepatenteerd concept


Het iWALL modulair haardwandsysteem is uniek in zijn soort en gepatenteerd.

ontwerp met een online configurator

Simuleer met de iWALL-configurator de haardwandopstelling, volgens uw eigen voorkeuren. De configurator geeft u een duidelijk beeld over de mogelijke opstellingen en verschillende designs in een prachtige 3D-omgeving.


Snelle opbouw

Het concept laat toe alle mogelijke maatproblemen van uw muur in de breedte en hoogte slim op te lossen. Hierdoor kan iWALL perfect en in een recordtempo worden geplaatst. Dit zowel voor een installatie met een haard met schoorsteen als zonder

ONTWERP MET EEN ONLINE CONFIGURATOR

Simuleer met de iWALL-configurator de haardwandopstelling, volgens uw eigen voorkeuren. De configurator geeft u een duidelijk beeld over de mogelijke opstellingen en verschillende designs in een prachtige 3D-omgeving.

Configurator

HET STAPPENPLAN

1. KIES UW TYPEHAARD

Kies de brandstof die u wenst (gas, bio-ethanol of hout) en uw haardtype: frontmodel, 2-zijdig of 3-zijdig. De houthaarden zijn uitsluitend als fronthaard verkrijgbaar.

2. KIES UW HAARDMANTEL

Afhankelijk van de gekozen haard wordt een mantel met strakke convectie-uitblaasroosters meegeleverd.

3. KIES UW OPBOUW

Maak een keuze tussen de verschillende kastelementen om uw iwall compleet te maken.

4. KIES UW AFWERKING

Kies tussen de verschillende kleuren en afwerkingsvormen als final-touch.

DE IWALL IS GESCHIKT VOOR

houthaarden

gashaarden

BIO ETHANOLHAARDEN