Koop de mooiste haardwand voor stijl en comfort

Bij IGNIS Waasmunster kunt u de haardwand van uw dromen vinden voor uw behoeften en smaak. Of het nu gaat om een haardwand van 3 meter of 8 meter, het is allemaal mogelijk. Verbeter jouw leefruimte met een haardwand met een TV-meubel, boekenkast enzovoort.

Onze collectie haardwanden

We hebben unieke referenties van reeds geïnstalleerde haardwanden. Van eenvoudige schouwwanden tot  prachtige schouwconcepten. Deze haardwanden combineren stijl, gebruiksgemak en gezellige warmte in één.

Haardwand kopen bij IGNIS

Waarom een haardwand?

Haardwanden zijn de perfecte toevoeging aan elk interieur. Of u nu een klassiek, modern of rustiek ontwerp heeft, een haardwand kan een centraal punt vormen dat zowel stijl als functionaliteit toevoegt aan uw woning. Maar wat maakt haardwanden zo interessant? In dit artikel duiken we in de voordelen en de aantrekkingskracht van haardwanden, en waarom ze een waardevolle investering zijn voor uw huis.

Of u nu een oude open haard wilt vernieuwen, of op zoek bent naar een moderne, efficiënte oplossing. Bij ons vindt u de haardwand die u zoekt.

Een haardwand met een inbouwhaard op hout

Onze haardwanden met een houthaard zijn een charmante oplossing als warmtebron in het middelpunt van je ruimte.

Een haardwand met gashaard

Wilt u een haardwand met gashaard kopen? Vervang uw oude open haard of kachel en kies voor een onze inbouw gashaarden. Geniet van extra warmte en stijl in huis.

Bezoek onze showroom

Haardwand kopen bij IGNIS

Ervaar het verschil bij IGNIS, waar jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is. Ontdek ons grote aanbod. Ervaar onze goede service en advies op maat. Zie waarom wij de beste keuze zijn voor het kopen van een haardwand.

Haardwanden in alle kleuren en groottes

IGNIS biedt al jarenlang een grote selectie bekende topmerken in de Benelux. Wij hebben een ongezien assortiment van gashaarden die hoger renderen dan gemiddeld.

bezoek onze showroom

Diverse stijlen

Of u nu houdt van een minimalistisch design of juist een meer decoratieve benadering, er is altijd een haardwand die bij uw smaak past.

Centraal punt

Een haardwand trekt automatisch de aandacht en kan dienen als het middelpunt van uw woonkamer of eetkamer.

Ontspanning

Een haardwand biedt een perfecte plek om te ontspannen met een boek of te genieten van een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Ambiance

De gloed van het vuur draagt bij aan een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor koude winteravonden of romantische momenten.

Neem contact op

Laat je inspireren door onze reeds gerealiseerde haardwanden

Haardwanden bieden een unieke combinatie van esthetische schoonheid en functionele voordelen. Ze zijn een investering die niet alleen uw dagelijks comfort verhoogt, maar ook de algehele aantrekkingskracht en waarde van uw huis verbetert. Of u nu op zoek bent naar een manier om uw interieur te verfraaien of uw energie-efficiëntie te verbeteren, een haardwand is de perfecte oplossing.

Nog vragen? Bezoek onze showroom of lees onze antwoorden op de frequente vragen.

Wat is een haardwand?

Een haardwand is een decoratieve en functionele wand waarin een haard is geïntegreerd. Het kan verschillende ontwerpen en stijlen hebben, van modern en strak tot klassiek en traditioneel, en dient als centraal punt in een kamer.

Verhoogt een haardwand de waarde van mijn woning? 

Het installeren van een haardwand kan de waarde van uw woning verhogen. Potentiële kopers zien een haardwand vaak als een luxe toevoeging die bijdraagt aan de algehele aantrekkingskracht van het huis.

Wordt het glas van een gashaard snel verontreinigd?

De kosten van een haardwand variëren sterk afhankelijk van het type haard, het ontwerp, en de installatie. Voor meer info kan u een afspraak maken in één van onze showrooms.

Hoeveel tijd kost de installatie van een haardwand? 

De installatietijd varieert afhankelijk van het type haard en de complexiteit van het ontwerp. Een eenvoudige installatie kan op anderhalve dag geïnstalleerd worden, terwijl een haardwand van enkele meters meerdere dagen kan duren, afhankelijk van de bouwkundige werkzaamheden.