Bio-ethanol haarden

Geurloze bio-ethanolhaard

Een bio-ethanolhaard is de perfecte oplossing voor woningen zonder schoorsteen zoals lofts, appartementen en lage-energiewoningen. Ignis heeft een unieke bio-ethanolhaard in haar assortiment met natuurlijke hoge vlammen. Een elektronisch gestuurd model met gecontroleerde verbranding.  Onze bio-ethanolhaard is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, met intern of extern brandstofreservoir.

Ik neem contact op

Unieke gepatenteerde V-brander

Geurloos en veilig

Een minimumhoeveelheid brandstof wordt in het V-vormig branderbed gespoten. Er is een maximum hoeveelheid aan zuurstof aanwezig voor geurloze verbranding. Bij het uitschakelen van de bio-ethanolhaard, loopt de bio-ethanol terug in het brandstofreservoir, wat het uitschakelen versnelt en de veiligheid bevorderd.

Heb ik een schoorsteen nodig?

Een bio-ethanolhaard is een open verbranding, toch heeft deze geen rookkanaal nodig omdat een bio-ethanolhaard rookvrij brand.

Ruikt een bio-ethanolhaard?

Bio-ethanolhaarden kunnen afhankelijk van het merk een geur van verbranding verspreiden omdat de vlam in eigen nat brandt. Dit kan een veelvoorkomend probleem zijn bij de meeste merken. Bij IGNIS bieden we echter een uitgebreid assortiment geurloze bio-ethanolhaarden met gepatenteerde technologie, waardoor er geen onaangename geur ontstaan tijdens de verbranding. Voor meer informatie hierover verwelkomen wij u graag in onze showrooms in Nazareth of Waasmunster.

Voorzie ik verse lucht bij een bio-ethanolhaard?

Bij het gebruik van een bio-ethanolhaard met een open verbranding wordt zuurstof uit de ruimte verbruikt. Het is daarom aan te raden om altijd een deur open te laten staan of een raam op kipstand te plaatsen, zodat de ruimte voldoende verse zuurstof krijgt.

Is een bio-ethanolhaard veilig?

Over het algemeen kunnen bio-ethanolhaarden veilig zijn wanneer ze correct worden gebruikt en geïnstalleerd volgens de instructies van de fabrikant.

 

passie voor vuur