IGNIS, PASSIE VOOR VUUR

Bij Ignis vindt u een uitgebreid gamma aan kachels, inbouwhaarden en kant-en-klare haardwanden. Ignis staat al jaar en dag voor de ruimste keuze van gekende internationale topmerken in de Benelux – denk aan Focus en iFiRE. Bovendien hebben wij een ongezien assortiment van milieuvriendelijke Scandinavische kachels waaronder het merk HETA.

Bij Ignis kunt u rekenen op het advies van experts met jarenlange ervaring. Afhankelijk van uw noden en wensen bieden wij u verschillende diensten aan. Wij installeren uw haard of kachel en voorzien een brandveilige afwerking. Daarnaast coördineren wij uw haardproject van begin tot einde, waarbij wij ook de omkasting en afwerkingsmaterialen installeren.

Is uw bestaande cassette aan vervangen toe? Wenst u een haard of wand in een nieuwbouwproject? Bij Ignis bent u aan het juiste adres! Wij adviseren u graag over de juiste aankoop en zorgen voor een vlekkeloze installatie. Ons gemotiveerd team staat voor u klaar.

Onze toonzalen in Nazareth en Waasmunster zijn een ware bron van inspiratie. Breng ons zeker een bezoekje en ontdek alle mogelijkheden!

>30

jaar expertise

>3.000

m² showroom nazareth

>1.500

m² showroom waasmunster

>40.000

INSTALLATIES in omloop

Onze verschillende haarden

HEEFT U VRAGEN OF ADVIES NODIG, WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Ik neem contact op

Ignis is de haardenwinkel voor iedereen. Ignis heeft meer dan 25 jaar ervaring in het renoveren en vervangen van bestaande kachels. Ons team van gemotiveerde plaatsers zijn echt probleemoplossers en zorgen voor een feilloze installatie van uw kachel. Bij ons vindt u het ruimste gamma kachels en haarden op hout, gas, pellets, bio-ethanol, elektriciteit en waterdamp. Wij realiseren ook haardconcepten.

Twee showrooms

IGNIS - Eke-Nazareth

IGNIS - Waasmunster