IGNIS, PASSIE VOOR VUUR

Ignis is de haardenwinkel voor iedereen. Afhankelijk van uw noden en wensen bieden wij verschillende diensten aan.

Wij installeren enkel uw (inbouw)haard of kachel en voorzien een brandveilige afwerking. Wij coördineren evengoed uw haardproject van begin tot einde, waarbij wij ook de omkasting en afwerkingsmaterialen installeren.

Uw bestaande (hout)cassette is aan vervangen toe? Bij Ignis bent u aan het juiste adres! Wij zijn echte probleemoplossers en adviseren u graag over de juiste aankoop en zorgen voor een vlekkeloze installatie. 

Wenst u een haard of wand in een nieuwbouwproject? Ons gemotiveerd team staat voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe wij uw kachel brandveilig moeten afwerken en plaatsen.

>25

jaar expertise

>3.000

m² showroom nazareth

>1.500

m² showroom waasmunster

>40.000

INSTALLATIES in omloop

Ignis is de haardenwinkel voor iedereen. Ignis heeft meer dan 25 jaar ervaring in het renoveren en vervangen van bestaande kachels. Ons team van gemotiveerde plaatsers zijn echt probleemoplossers en zorgen voor een feilloze installatie van uw kachel. Bij ons vindt u het ruimste gamma kachels en haarden op hout, gas, pellets, bio-ethanol, elektriciteit en waterdamp. Wij realiseren ook haardconcepten.

Twee showrooms

IGNIS - Eke-Nazareth

IGNIS - Waasmunster