Gaskachels & inbouwhaarden op gas

Inbouwhaarden op gas

Bij Ignis vindt u vast en zeker de gashaard die past in uw interieur en voldoet aan uw wensen. Ignis heeft een ruim aanbod aan zowel inbouwhaarden als kachels op gas. Onze gashaarden zijn beschikbaar in verschillende types: frontzicht, 2-zijdig, 3-zijdig en zelfs met doorkijk. De decoratie binnenin kiest u zelf: witte stenen, antracietkleurige stenen of realistische houtstammen. Alle gashaarden in ons gamma zijn perfect te plaatsen in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.
Een belangrijke troef is het gebruiksgemak. Een gashaard is eenvoudig en snel in te bedienen met een afstandsbediening. Een hedendaagse inbouwgashaard met één of twee branders zorgt voor een aangename stralingswarmte die u kunt vergelijken met een klassieke houtcassette. Ignis verwent u graag met een gevarieerd aanbod aan gashaarden, de hoogste kwaliteit en een prachtig vlammenspel!

Ik neem contact op

Bij Ignis vindt u de ruimste keuze aan inbouwhaarden en voorzetkachels op gas

Vrijstaande gaskachels

Letterlijk met z’n allen rond het vuur zitten kan met een vrijstaande gaskachel. Deze kachels kunnen namelijk overal in uw kamer worden geplaatst en staan los van de muur. Hierdoor wordt het rendement verhoogd en heeft de warmte een vrije uitstraling. U geniet daarnaast van het gemak van een gaskachel. Met één druk op de knop heeft u gezelligheid in huis.