Dienst na verkoop

Onze toewijding aan kwaliteit eindigt niet bij de verkoop. Bij ons gaat het om meer dan alleen het leveren van een prachtige haard voor uw huis, het draait ook om het leveren van uitstekende service die verder gaat dan uw verwachtingen. Onze dienst na verkoop staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen, of het nu gaat om installatieadvies, onderhoudstips of het oplossen van eventuele problemen. Ontdek een zorgeloze ervaring bij IGNIS, waar uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Ik neem contact op

Hotline

Onze technische dienst is elke werkdag van maandag tot vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 17:00.

Na deze uren kan u de technische dienst bereiken via DIENSTNAVERKOOP@VUREN.BE zij zullen u verder contacteren van zodra ze terug beschikbaar zijn.

Service aanvraag

Onderhoud

Getrainde technici

Onze deskundige technici zijn getraind en gecertificeerd om een grondige inspectie van uw haard uit te voeren, waarbij ze alle componenten zorgvuldig controleren op eventuele slijtage, verstoppingen of andere problemen. We reinigen de haard grondig, verwijderen overtollige roet en vuil, en zorgen ervoor dat alle ventilatiekanalen vrij zijn van obstructies.

Herstelling

Snelle reparatie

Daarnaast bieden we ook reparatie- en vervangingsdiensten voor onderdelen die versleten of beschadigd zijn. Of het nu gaat om het vervangen van een kapotte glasruit, het repareren van een ontstekingssysteem of het aanpassen van de vlammen voor een optimale verbranding, onze technici staan paraat om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Schoorsteen

Schoorsteentechnieken

Onze ervaren en gekwalificeerde schoorsteenvegers gebruiken geavanceerde technieken en gereedschappen om uw schoorsteen grondig te reinigen, van de rookkanalen tot aan de schoorsteenkap. Door regelmatig reinigen kunnen we de ophoping van brandbaar materiaal verminderen, waardoor het risico op schoorsteenbranden aanzienlijk wordt verminderd.

Bovendien draagt een regelmatige schoorsteenreiniging bij aan een optimale luchtstroom, wat de efficiëntie van uw haard of kachel verbetert en het risico op rookterugslag vermindert. Dit resulteert niet alleen in een veiligere omgeving, maar ook in lagere energiekosten en een langere levensduur van uw toestel.

Of u nu een open haard, een houtkachel, een gashaard of een pelletkachel heeft, ons team staat klaar om uw schoorsteen te reinigen en te inspecteren, zodat u met een gerust hart kunt genieten van warmte en comfort in uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een professionele schoorsteenreiniging en laat ons uw haardervaring naar een hoger niveau tillen.

Meer info over schoorsteentechnieken